Van support tot advies

Optimale ondersteuning en een zorgeloos overstaptraject voor jouw organisatie. Door innovaties, technologie en demografische druk, is er geen tijd om achterover te leunen. Noordhoff zorgt ervoor dat organisaties en professionals beschikken over een leerplatform, zodat organisaties en medewerkers handiger, veiliger en doeltreffender kunnen werken. Hierdoor zijn jouw organisatie en medewerkers altijd up-to-date. De consultants van Noordhoff helpen je graag om dat te realiseren.

Ontwikkelen van een (nieuw) leerplatform

De consultants van Noordhoff helpen jou bij alle vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen. Zij staan voor jou klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een visie op leren en het implementeren van een nieuwe leeromgeving. Iedere organisatie is uniek en verdient daarom een leerplan op maat. Onze consultants geven je handvatten en ondersteuning, zodat een nieuwe leeromgeving probleemloos in jouw organisatie wordt geïmplementeerd.

Logo Studytube
Logo LearnLinq
Logo Pulseweb
Logo Edumanager

Studytube, LearnLinq, PulseWeb en Edumanager Support

Heb je een vraag over Studytube, LearnLinq, PulseWeb en Edumanager? We helpen je graag. De support van LearnLinq en PulseWeb vind je in de leeromgeving. Voor Edumanager kun je mailen naar support@lnm.nl. Support bij Studytube gaat via ons ticketsysteem op noordhoff.freshdesk.com of stuur een e-mail naar studytube.support@noordhoff.nl.