Ontwikkelingen voor werkplekleren en performance gericht werken

Leren draait om 70-20 én 10. Leren is niet alleen maar die 10% formeel leren, de grootste sprong voor professionals en voor organisaties is te behalen met het stimuleren van leren van elkaar (20%) en leren op de werkvloer (70%).

Werkend leren

Werkplekleren

Een leerplatform moet voor elke professional, op elk moment van de dag bereikbaar zijn op elk device. Alleen dan is het mogelijk om een rol te spelen bij leren op de werkvloer. Zo is het mogelijk tussen 2 patiënten in een microlearning over een handeling of een protocol op te vragen.

Nu beschikbaar

Via de ontdekpagina vind je microlearnings en AskMe’s maar ook de protocollen van Zenya.

Microlearnings voor toekomstbestendige medewerkers

Wat kun je verwachten

We ontwikkelen steeds meer koppelingen met bronnen op de werkplek, zo komt binnenkort de koppeling met de protocollen van Vilans beschikbaar. Daarnaast denken we na over snelle manieren om informatie op de werkvloer te ontsluiten. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen met QR-codes. via QR stickers op medische apparatuur kun je dan eenvoudig de bijbehorende instructievideo bekijken.

Persoonlijk adviesgesprek

Ben jij benieuwd naar efficiënte leervormen of de implementatie van een blended leertraject in jouw organisatie? Neem dan contact op met Noordhoff Professional voor een Persoonlijk Adviesgesprek.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.