Ontwikkelingen voor gepersonaliseerd leren

Personalisatie is een trend die de komende jaren een vlucht zal nemen. Of het nu gaat om de wijze waarop we muziek luisteren of films en series kijken. Privé zijn we al lang gewend aan systemen die aansluiten bij onze interesses en voorkeuren. De komende jaren zullen professionals dit ook steeds meer verwachten van de systemen die zij in hun werk gebruiken. Studytube is zo ontworpen dat het platform machine learning en AI inzet om steeds slimmer te worden.

Nu beschikbaar

  • Onboarding op interesse Bij de eerste keer inloggen geven professionals aan in welke disciplines en thema’s zij geinteresseerd zijn dat kan gaan om specialisaties in de zorg maar ook om soft-skills. Studytube zal in de presentatie van de zoekresultaten rekening houden met de voorkeuren van gebruikers.
  • Werk je met internationale professionals? Geen probleem: Studytube ondersteunt Nederlands en Engels
Eenvoudig een organisatiespecifiek leeraanbod ontwikkelen

Wat kun je verwachten?

Machine learning en AI worden ingezet om het aanbod steeds meer aan te laten sluiten bij het profiel van de gebruikers

Persoonlijk adviesgesprek

Ben jij benieuwd naar efficiënte leervormen of de implementatie van een blended leertraject in jouw organisatie? Neem dan contact op met Noordhoff Professional voor een Persoonlijk Adviesgesprek.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.