Ontwikkelingen voor eigen regie

Autonome medewerkers leveren betere zorg en maken je organisatie wendbaarder. Het is niet voor niets dat veel L&D medewerkers dagelijks werken aan de cultuurverandering die nodig is voor eigen regie. Wij zorgen voor het beste LMS en LXP om de zorg te ondersteunen.Autonome medewerkers leveren betere zorg en maken je organisatie wendbaarder. Het is niet voor niets dat veel L&D medewerkers dagelijks werken aan de cultuurverandering die nodig is voor eigen regie. Wij zorgen voor het beste LMS en LXP om de zorg te ondersteunen.

Nu beschikbaar

  • Persoonlijke ontdekpagina
  • Persoonlijk leerbudget
  • De Opleidings intermediair
  • Ben jij bekwaam? Zelf kwalificaties afvinken
Eenvoudig een organisatiespecifiek leeraanbod ontwikkelen

Persoonlijke ontdekpagina

Jouw medewerkers merken direct na de inlog dat ze het stuur in handen hebben. Zij komen binnen op hun persoonlijke ontdekpagina. Hier dagen we gebruikers uit: welke informatie heb je nodig om je werk optimaal te doen.

Dat kan een microlearning van 53 seconden zijn die je nodig hebt om je volgende client of patiënt te helpen. Of een collectie van een expert collega of de vertrouwde ZPP leerpaden en e-learnings.Dat kan een microlearning van 53 seconden zijn die je nodig hebt om je volgende client of patiënt te helpen. Of een collectie van een expert collega of de vertrouwde ZPP leerpaden en e-learnings.

Persoonlijk leerbudget

Door te werken met een persoonlijk leerbudget kunnen zorgprofessionals eenvoudig investeren in hun eigen ontwikkeling. Bovendien stimuleert zo’n budget om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

Gemakkelijke service verlening via het platform
Overzicht van topkwaliteit leeraanbieders

De Opleidingsintermediair

In de opleidingsintermediair vinden zorgprofessionals alle trainingsorganisaties die verbonden zijn aan jouw organisatie. Nieuw hierin is de mogelijkheid om individuele coaches in de arm te nemen.

Ben jij bekwaam? Zelf kwalificaties afvinken

In Studytube kunnen medewerkers natuurlijk hun kwalificaties onderhouden door deelname aan klassikale sessies, praktijkbeoordelingen en online trainingen. Maar wat nu als jouw zorgprofessionals op een deelkwalificaties al bekwaam zijn? In dat geval kun je er voor kiezen dat zij zichzelf beoordelen, natuurlijk in combinatie met een verantwoording zoals bijvoorbeeld het uploaden van een team-evaluatie of een overzicht van het aantal keer dat iemand de handeling al heeft uitgevoerd.

Inkoopproces e-learnings gestroomlijnd door duidelijk overzicht

Wat kun je verwachten

  • Learning lifecycle, waarbij we toegroeien naar een ontwikkelingsgericht portfolio waarin medewerkers leren vanuit een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • ‘Vergroenen’ van het kwaliteitsdashboard, waarbij medewerkers hun bekwaamheid ook via informeel leren kunnen aantonen

Persoonlijk adviesgesprek

Ben jij benieuwd naar efficiënte vormen om eigen regie te stimuleren in jouw organisatie? Neem dan contact op met Noordhoff Professional voor een persoonlijk adviesgesprek.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.