Noordhoff en Studytube ontwikkelen samen bij belangrijke zorgthema’s

Studytube heeft met 120 mensen het grootste ontwikkelteam van alle Europese aanbieders. Het doel is dat het leerplatform optimaal meebeweegt met de ontwikkelingen in de zorg. Door elke dag samen te werken met onze meer dan 300 zorgorganisaties zorgen we voor een doorbraak in leren. Op deze pagina vind je de thema’s die belangrijk zijn in de zorg, de functionaliteit die al gerealiseerd is en onze ambities voor de toekomst. 

Eigen regie

Autonome medewerkers zijn productiever en gelukkiger in hun werk. Daarom biedt Studytube al de volgende functionaliteiten: de persoonlijke ontdekpagina, het persoonlijke leerbudget, de opleidingsintermediair met meer dan 1000 externe trainingsbureaus en de mogelijkheid om coaches te selecteren. In de toekomst zullen we eigen regie uitbouwen rondom de thema’s Learning lifecycle, waarbij we toegroeien naar een ontwikkelingsgericht portfolio waarin medewerkers leren vanuit een persoonlijk ontwikkelingsplan. En ‘Vergroenen’ van het kwaliteitsdashboard, waarbij medewerkers hun bekwaamheid ook via informeel leren kunnen aantonen

E-learning
Werkend leren bed

Werkplekleren en performance gericht werken

Leren draait om 70-20 én 10. Leren is niet alleen maar die 10% formeel leren, de grootste sprong voor professionals en voor organisaties is te behalen met het stimuleren van leren van elkaar (20%) en leren op de werkvloer (70%). Daarom vinden gebruikers via hun persoonlijke ontdekpagina al microlearnings en AskMe’s maar ook de protocollen van Zenya. Wat kun je verwachten? We ontwikkelen steeds meer koppelingen met bronnen op de werkplek, Daarnaast denken we na over snelle manieren om informatie op de werkvloer te ontsluiten. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen met QR-codes.

Gepersonaliseerd leren

Studytube is zo ontworpen dat het platform machine learning en AI inzet om steeds slimmer te worden. Het platform biedt al onboarding op interesse, een persoonlijke ontdekpagina en optioneel een engelstalige interface. In de toekomst zetten we machine learning en artificiële intelligentie (AI) in om het aanbod steeds meer aan te laten sluiten bij het profiel van de gebruikers.

Social learning

Social learning

Studytube is ontworpen als sociaal platform. Dat betekent dat gebruikers van elkaar kunnen leren bij alle learning events (denk aan online en on-site trainingen, microlearnings, maar ook de opleidings intermediair met trainingsinstituten). Hoe alle gebruikers kunnen comments plaatsen bij alle events en het is mogelijk om collega’s te taggen. Dus had je een gesprek met een collega over een thema en je ziet een leerpad dat aansluit dan tag je een collega en die ziet jouw bericht met een link in het notification centre.

Nieuwe thema’s voor ontwikkeling

Klanten kunnen wensen en ideeën voor ontwikkeling delen via het Studytube ideeënportaal. Elk kwartaal presenteert het Studytube productteam welke items een plaats krijgen op de roadmap. Elke maand is er een nieuwe release met nieuwe features.

Gesprek over de roadmap aanvragen

Wil je graag meer weten over onze thema’s? Je kunt ons bellen op 030 – 638 3599 of stel via het formulier je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.