Bespaar tijd op je opleidingsadministratie

Een berg aan opleidingsadministratie. Daar zit je toch niet op te wachten? Wij begrijpen dat het zoeken en boeken van externe opleidingen en het bijhouden van je administratie een tijdrovende klus kan zijn. Efficiëntie is key. De Digitale Opleidingsintermediair is zelfwerkend en regelt voor jou het volledige inkoopproces. Jij kunt je hierdoor richten op andere werkzaamheden, terwijl het inkoopproces ondertussen in volle gang is. Van aanvragen tot accordering en facturaties.

Professional thuis aan het leren

Facturatieservice voor opleidingsadministratie

Het zoeken en boeken van externe opleidingen voor je medewerkers is één, maar daarna begint het pas: de financiële afhandeling. Dankzij onze facturatieservice bespaar je een hoop tijd en moeite. Wij zorgen voor het matchen, inboeken en betalen van facturen van alle externe opleidingsleveranciers. Door de opleidingsadministratiesoftware kunnen wij de factuurstroom automatiseren. Alle boekingen en kosten vind je moeiteloos terug in het systeem.

Rapportagetool

Wij automatiseren je opleidingsadministratie en zorgen ervoor dat alles overzichtelijk en eenvoudig terug te vinden is. Hierdoor blijf je betrokken bij alle belangrijke processen. Met de rapportagetool krijg je snel inzicht in alle opleidingsuitgaven. Onze rapportagetool laat zien wat je al hebt uitgegeven en hoeveel leerbudget er nog over is. Dankzij de rapportagetool weet je razendsnel hoe je er financieel voorstaat. Daarnaast krijg je iedere maand een overzichtelijke samenvatting van alle facturen van geboekte opleidingen. Dit overzicht bevat boekingen en annuleringen, inclusief bijkomende kosten zoals locatiehuur, lunch en btw-percentages: onaangename financiële verrassingen zijn vanaf nu verleden tijd!

L&D budgetten en planning in een helder overzicht
E-learning op een laptop

Bespaar tot wel 50%!

Het bijhouden van opleidingsadministratie kost veel tijd en is een foutgevoelige klus. Met onze facturatieservice is dit niet langer het geval. Bij gebruik van ons facturatiesysteem hoef je nog maar één keer per maand alle facturen te betalen. Dit doe je dan aan een onafhankelijke payment provider: Online Betaalplatform (OBP). Zodra het OBP de betalingen heeft ontvangen, betaalt deze daarna alle facturen aan de externe opleiders. Onze facturatieservice kan je tot wel 50% administratie besparen!

Plan interne sessies en events

Een afspraak maken met medewerkers? Ook dat kan gemakkelijk met de auteurstool. In de Digitale Opleidingsintermediair kun je eenvoudig evenementen plannen en deelnemers uitnodigen. Daarbij kunnen medewerkers ook zichzelf inschrijven. Handig als je regelmatig workshops en bijeenkomsten organiseert.

Gemakkelijk organiseren van interne sessies en events

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.