Zeer ruim leeraanbod

De Digitale Opleidingsintermediair geeft je medewerkers toegang tot een zeer ruim leeraanbod. In de online bibliotheek hebben zij keuze uit meer dan 250 online trainingen en 1.000 microlearnings. Iedere organisatie heeft zijn eigen leerbehoeften en cultuur. Bij ons kun je een online aanbod selecteren dat bij jouw medewerkers past. De bibliotheek bevat een ruim aanbod met trainingen. Door de uitgebreide online bibliotheek is er leercontent voor elk bedrijf en elke medewerker.

Richt je eigen online bibliotheek in

Door de aanwezigheid van een uitgebreid leeraanbod is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe vind je de juiste trainingsbibliotheek die perfect aansluit bij je medewerkers? Een flinke uitdaging? Nee hoor: bij ons kun je één of meerdere aanbieders kiezen en integreren. iedere organisatie heeft immers zijn eigen unieke leerbehoeften. Kortom, je kunt je eigen online bibliotheek samenstellen. Zo creëer je een uitgebreid, uniek leeraanbod dat passend is voor jouw medewerkers.

Ontwikkel nieuwe competenties

Onze online trainingen gaan verder dan alleen het overbrengen van kennis. Om grote veranderingen in de praktijk door te kunnen voeren, zijn andere competenties nodig. Het uitgebreide aanbod van online trainingen en microlearnings gaat onder andere over vitaliteit, digitale vaardigheden en communicatie. In de online trainingen en microlearnings krijgen medewerkers – naast kennis – vragen, opdrachten en rollenspellen. Hierdoor kunnen ze à la minute aan de slag, nieuwe competenties trainen en hun opgedane kennis toepassen in de praktijk.

Leer het van de experts aan de top van de markt

Het leeraanbod is tegenwoordig gigantisch, waardoor het lastig kan zijn voor jou om hét leeraanbod te vinden dat passend is bij je medewerkers. Wij maken de keuze graag wat makkelijker voor je. Daarom hebben wij voor onze online trainingsbibliotheek de experts aan de top van de markt geselecteerd op basis van hun expertisegebied, ervaring, bekendheid en publicaties. Ofwel: jouw medewerkers leren van topexperts. Daarnaast breidt het aanbod binnen de online bibliotheek zich continu uit. Klantenfeedback en marktontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor je medewerkers kunnen rekenen op een kwalitatief en actueel leeraanbod.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.