Koppel je huidige infrastructuur gemakkelijk aan het leerplatform

Je wilt natuurlijk dat de integratie van een leerplatform soepel en efficiënt verloopt. Je kunt je huidige digitale infrastructuur gemakkelijk koppelen aan ons leerplatform. Hierdoor krijgen medewerkers binnen no-time via hun bestaande bedrijfslogin en persoonsgegevens toegang tot de nieuwe leeromgeving.

De verschillende HR systemen die geïntegreerd kunnen worden

Een eenvoudige koppeling met je HR-systemen

Als je een nieuw LMS systeem gaat implementeren in je organisatie, is het prettig als deze koppelt met je HR-systemen. Met ons online leerplatform is dit mogelijk. Zodra nieuwe medewerkers in dienst komen, worden zij automatisch in het LMS gezet. Zij moeten een uitnodiging accepteren en kunnen daarna direct van start gaan. In het online leerplatform kunnen medewerkers hun voortgang op het gebied van leren en ontwikkelen inzien. Het platform houdt vaardigheden en certificeringen van medewerkers nauwkeurig bij. Daarnaast worden alle behaalde certificaten van medewerkers door de integratie van MySQL automatisch verwerkt in je database. Handig, want zo weet je precies of je medewerkers voldoen aan wettelijke eisen en regelgevingen.

Gebruiksvriendelijke inlogmethode door Single Sign-On (SSO)

Het is tijdrovend als je continu ergens opnieuw moet inloggen. De Digitale Opleidingsintermediair maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke inlogmethode, waardoor inloggen binnen een mum van tijd voor elkaar is. Met een Single Sign-On hoeven medewerkers maar één keer in te loggen. Hierna hebben zij automatisch toegang tot hun persoonlijke leeromgeving.

Tools om met een single sign on in de systemen te komen.
Tools waarmee bedrijfsinformatie automatisch verwerkt kunnen worden

Automatische invoer van belangrijke bedrijfsgegevens

Belangrijke bedrijfsgegevens worden vaak handmatig ingevoerd en zitten in de meeste gevallen verspreid over meerdere systemen. Dit is foutgevoelig. Daarom maken wij gebruik van meerdere BI-tools (Business intelligence). Je kunt een BI-tool kiezen die bij jou past en waar alle belangrijke informatie direct naartoe gestuurd wordt. Deze tools bieden rapportagewidgets en innovatieve functionaliteiten die ervoor zorgen dat belangrijke informatie automatisch, secuur en overzichtelijk wordt verwerkt.

Vergeet nooit meer een afspraak door de automatische koppeling met je agenda en kalender

We zijn allemaal drukker dan ooit. Daarom streven wij ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken. Je kunt de Digitale Opleidingsintermediair koppelen aan je agenda en kalender. Door de handige tool kunnen herinneringen vanuit het leerplatform automatisch bij medewerkers in hun agenda en/of kalender naar keuze worden gezet. Dit kunnen herinneringen zijn van een deelname aan een training tot het verlopen van de geldigheidsduur van een training. Handig én het past bij de tijd waarin we leven. Medewerkers besparen hiermee ook nog eens extra tijd, doordat zij niet meer alles hoeven te onthouden, op te zoeken of te noteren; zij blijven dankzij de automatische herinneringen eenvoudig up-to-date.

Koppelbare agenda's en kalenders
Twee belangrijke intergraties die werken in het systeem

Digitale opleidingsintermediair automatiseert het volledige inkoopproces van externe opleidingen

Via onder andere EDU-DEX en Leer-Rijk stellen externe opleiders een leeraanbod ter beschikking aan jouw medewerkers. Bij de Digitale Opleidingsintermediair zijn meer dan 1.000 opleiders aangesloten waarbij jouw medewerkers snel en eenvoudig online trainingen kunnen zoeken, reserveren en volgen. Wij regelen het volledige inkoopproces van externe opleidingen. Van aanvraag tot accordering en facturatie.

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300
zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het
verschil maken! Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw
zorgprofessionals.

Nieuwsgierig naar het platform?

Vraag een demo aan en ontdek Studytube!