Koppel je huidige infrastructuur gemakkelijk aan het leerplatform

Je wilt natuurlijk dat de integratie van een leerplatform soepel en efficiënt verloopt. Je kunt je huidige digitale infrastructuur gemakkelijk koppelen aan ons leerplatform. Hierdoor krijgen medewerkers binnen no-time via hun bestaande bedrijfslogin en persoonsgegevens toegang tot de nieuwe leeromgeving. Vraag een demo aan om de integraties te bespreken die voor jouw organisatie van belang zijn.

De verschillende HR systemen die geïntegreerd kunnen worden

Een eenvoudige koppeling met je HR-systemen

Als je een nieuw LMS systeem gaat implementeren in je organisatie, is het prettig als deze koppelt met je HR-systemen. Met ons online leerplatform is dit mogelijk. Zodra nieuwe medewerkers in dienst komen, worden zij automatisch in het LMS gezet. Zij moeten een uitnodiging accepteren en kunnen daarna direct van start gaan. In het online leerplatform kunnen medewerkers hun voortgang op het gebied van leren en ontwikkelen inzien. Het platform houdt vaardigheden en certificeringen van medewerkers nauwkeurig bij. Daarnaast worden alle behaalde certificaten van medewerkers door de integratie van MySQL automatisch verwerkt in je database. Handig, want zo weet je precies of je medewerkers voldoen aan wettelijke eisen en regelgevingen.

Gebruiksvriendelijke inlogmethode door Single Sign-On (SSO)

Het is tijdrovend als je continu ergens opnieuw moet inloggen. De Digitale Opleidingsintermediair maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke inlogmethode, waardoor inloggen binnen een mum van tijd voor elkaar is. Met een Single Sign-On hoeven medewerkers maar één keer in te loggen. Hierna hebben zij automatisch toegang tot hun persoonlijke leeromgeving.

Tools om met een single sign on in de systemen te komen.

Intranet

Wil jij je medewerkers ook via het Intranet stimuleren om aan de slag te gaan met hun ontwikkeling? Het intranet kan ook gekoppeld worden met het leerplatform. Het intranet is vaak belangrijk in een organisatie voor gebundelde informatie voor de medewerkers. Zorgorganisaties plaatsen er vaak een link naar het leerplatform en daarnaast ook aanbevolen en populaire trainingen en ervaringen van medewerkers die succesvol een training hebben afgerond.

Automatische invoer van belangrijke bedrijfsgegevens

Belangrijke bedrijfsgegevens worden vaak handmatig ingevoerd en zitten in de meeste gevallen verspreid over meerdere systemen. Dit is foutgevoelig. Daarom maken wij gebruik van meerdere BI-tools (Business intelligence). Je kunt een BI-tool kiezen die bij jou past en waar alle belangrijke informatie direct naartoe gestuurd wordt. Deze tools bieden rapportagewidgets en innovatieve functionaliteiten die ervoor zorgen dat belangrijke informatie automatisch, secuur en overzichtelijk wordt verwerkt.

Tools waarmee bedrijfsinformatie automatisch verwerkt kunnen worden

Agenda en kalender

Via het leerplatform krijg je uitnodigingen die je direct in je Outlook, Google Calendar of andere agendatools kan zetten. Dit geldt voor verschillende itemas, zoals tijdige vernieuwing van een certificaat of deelname aan een training of e-learning: de medewerkers kunnen dat zelf hun planning bijhouden.

Certificaten

Dankzij de integratie van het leerplatform met MySQL wordt elk behaald certificaat van je medewerkers automatisch verwerkt in je database. Zo behoud je het overzicht en weet je precies wie voldoet aan de wettelijke eisen en regelgeving. Een helder en overzichtelijk certificatenbeheer is noodzakelijk als je als organisatie compliant wilt zijn.

Online trainingsbibliotheken

Iedere zorgorganisatie heeft haar eigen cultuur, functiegroepen en leerbehoeften. Daarom kan je kiezen voor meerdere trainingsbibliotheken. Zo selecteer je zelf wat bij jouw organisatie past. De verschillende online trainingsaanbieders kunnen allemaal geïntegreerd worden. De koppeling met ZorgPad Professional is vanzelfsprekend mogelijk.

Lees meer over de online trainingsbibliotheken

Digitale opleidingsintermediair automatiseert het volledige inkoopproces van externe opleidingen

Via onder andere EDU-DEX en Leer-Rijk stellen externe opleiders een leeraanbod ter beschikking aan jouw medewerkers. Bij de Digitale Opleidingsintermediair zijn meer dan 1.000 opleiders aangesloten waarbij jouw medewerkers snel en eenvoudig online trainingen kunnen zoeken, reserveren en volgen. Wij regelen het volledige inkoopproces van externe opleidingen. Van aanvraag tot accordering en facturatie.

Meer over de digitale opleidingsintermediair

Twee belangrijke intergraties die werken in het systeem

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.