Een hoogwaardig extern leeraanbod

Er vinden in hoog tempo grote veranderingen plaats in de zorg. Digitalisering is het nieuwe normaal aan het worden. Wij geloven in het belang van toekomstgericht werken. Daarom bieden wij een platform aan dat medewerkers inspireert en aanspoort tot actie. Bij onze Digitale Opleidingsintermediair zijn meer dan 1.000 opleiders aangesloten. Je maakt makkelijk en snel een revelante selectie uit het aanbod. Met de Digitale Opleidingsintermediair heb je een extern leeraanbod voor iedere leerbehoefte en stel je medewerkers in staat om bij de tijd te blijven en het beste uit zichzelf te halen.

Gemakkelijke service verlening via het platform

Learning service provider

Het juiste leerplatform uitzoeken, implementeren en laten werken doe je niet alleen. Wij denken graag met je mee, geven je advies en doen ons best om jou te ontzorgen. Daarom – naast dat we je helpen met het vinden van de geschikte opleidingen – faciliteren we ook het zoek- en boekproces van zowel incompany- en teamaanvragen als individuele trainingsaanvragen. We beheren externe leveranciers en verzorgen de financiële afhandeling. Wij kunnen ons voorstellen dat je wilt weten hoe medewerkers zich ontwikkelen op het platform. Daarom helpen wij jou graag aan overzichtelijke rapportages.

Automatisering van het volledige inkoopproces van externe opleidingen

Het kost veel tijd om de juiste opleiding te vinden, aanvragen te verwerken en facturaties af te handelen. Wij willen leren en ontwikkelen zo eenvoudig mogelijk maken. Onze Opleidingsintermediair automatiseert het volledige inkoopproces van externe opleidingen. Van aanvragen tot accordering en facturatie. Door de automatsering van het volledige inkoopproces en een handig ingerichte workflow bespaar je waardevolle tijd en voorkom je onverwachte opleidingskosten.

Inkoopproces e-learnings gestroomlijnd door duidelijk overzicht
Een divers online leeraanbod aan e-learnings

Tijdsbesparing

In onze Opleidingsintermediair is het actuele leeraanbod terug te vinden via één centrale plek op het leerplatform. Het leerplatform bevat een handige filteroptie. Via deze filteroptie vinden medewerkers en managers snel en eenvoudig een passende opleiding. Het zoeken en boeken van de juiste opleiding duurt slechte enkele minuten. Dankzij handige tools worden onder andere geboekte trainingen en herinneringen automatisch in de agenda van medewerkers gezet. Onze Opleidingsintermediair bespaart iedereen dus een hoop kostbare tijd.

Extern leeraanbod voor iedere leerbehoefte

Als organisatie wil je een leeraanbod dat aansluit bij de leerbehoefte van je medewerkers. Er zijn tegenwoordig gigantisch veel opleiders, waardoor het een flinke zoektocht kan worden om dé opleiding te vinden. Door het grote aantal aangesloten opleiders bij onze Opleidingsintermediair, bieden wij een relevant en divers leeraanbod voor iedere leerbehoefte. Door de handige filterfunctie kunnen medewerkers eenvoudig een relevante selectie maken uit ons uitgebreide leeraanbod.

Overzicht van topkwaliteit leeraanbieders

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.