Ontwikkel een uniek leeraanbod

Met onze auteurstool kun je eenvoudig zelf je eigen online trainingen ontwikkelen. Daarnaast kun je voor jouw eigen organisatie unieke leercontent ontwikkelen, zoals workshops en e-learnings. Van uitgebreide leertrajecten tot korte instructievideo’s en microlearnings.

Eenvoudig een organisatiespecifiek leeraanbod ontwikkelen

Creëer gemakkelijk je eigen unieke leercontent

Je eigen unieke training, workshop of e-learning ontwikkelen en vervolgens samenbundelen? In de gebruiksvriendelijke editor is dit mogelijk. In een handomdraai kun je zeer eenvoudig je eigen unieke, relevante leercontent toevoegen én gebruiken. Van onboardingstrajecten tot videoboodschappen: je maakt het gemakkelijk zelf!

Upload bestaande leercontent

Met de auteurstool kun je ook bestaande leercontent moeiteloos toevoegen aan de Digitale Opleidingsintermediair. Wij ondersteunen standaarden voor e-learning, zoals AICC, LTI, SCORM en xAPI.

Gemakkelijk bestaand leeraanbod uploaden.

Een nieuw leerplein

Wil jij jouw organisatie optimaliseren op het gebied van werkend leren? Dan is in sommige gevallen een compleet nieuw leerplein de beste optie. De consultants van Noordhoff zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen voor de meest efficiënte en leuke manier van leren. Onze consultants kunnen een analyse uitvoeren onder eindgebruikers, beheerders, management en opleiders, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden. Met dit plan kunnen jij en je medewerkers toewerken naar een nieuwe leeromgeving. Hierdoor wordt werkend leren leuker, korter en doelgerichter.

Plan interne sessies en events

Een afspraak maken met medewerkers? Ook dat kan gemakkelijk met de auteurstool. In de Digitale Opleidingsintermediair kun je eenvoudig evenementen plannen en deelnemers uitnodigen. Daarbij kunnen medewerkers ook zichzelf inschrijven. Handig als je regelmatig workshops en bijeenkomsten organiseert.

Gemakkelijk organiseren van interne sessies en events

Bekijk de productvideo voor meer inzicht in het platform

Dit online leerplatform dat exact is toegespitst op de praktijk, is een ideaal hupmiddel voor het bijhouden van kennis en vaardigheden om bevoegd en bekwaam te blijven. Benieuwd hoe dit online leerplatform in combinatie met leren in ‘de flow of work’ eruitziet? Bekijk de video.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.