Studytube platform

Met het Studytube platform ontwikkel je een uniek leeraanbod met de auteurstool. In de online bibliotheek hebben jouw medewerkers keuze uit meer dan 250 online trainingen en 1.000 microlearnings. De Digitale Opleidingsintermediair maakt extern leeraanbod mogelijk voor iedere leerbehoefte en is zelfwerkend en regelt het volledige inkoopproces. Je huidige infrastructuur koppel je  gemakkelijk aan het leerplatform.

Consultant vanuit uitgebreide analyse aan het kijken welk LMS Systeem de beste optie is voor zorgorganisatie.

Op zoek naar een nieuw LMS

Is jouw organisatie op zoek naar een nieuw leerplatform of wil je onderzoeken of dit nodig is? Dan zijn de consultants van Noordhoff er voor jou. Onze consultants zullen op basis van een uitgebreide analyse kijken welk LMS de beste optie is voor jouw zorgorganisatie. Hierbij kijken we natuurlijk naar wat je nu en in de toekomst wilt bereiken. Als er conclusies zijn getrokken uit de analyse, zullen de consultants van Noordhoff kijken naar hoe een nieuw leerplatform geïmplementeerd kan worden in jouw organisatie.

Wil jij weten welk nieuw LMS geschikt is voor jouw organisatie?

Vraag dan advies aan de consultants van Noordhoff. Zij helpen jou bij het vinden van een geschikt leerplatform.

Praktijktoetsing

Bevoegd en bekwaam.  Zorgprofessionals moeten het allebei zijn. Hoe gaat de praktijktoetsing nu in jouw organisatie? De consultants van Noordhoff kunnen jou helpen om dit te onderzoeken. Op basis van de bevindingen uit het onderzoek en de visie van jouw organisatie kunnen onze consultants advies op maat geven voor de herinrichting van de praktijktoetsing binnen jouw organisatie. Door de praktijktoetsing binnen jouw organisatie te verbeteren, zullen jouwprofessionals de mogelijkheid krijgen om te groeien. Kortom, zij kunnen efficiënter, slimmer en veiliger werken.

Professional die door de verbeterde praktijktoetsing mogelijkheid krijgt om te groeien.
Consultant die een analyse uitvoert, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden.

Een nieuw leerplein

Wil jij jouw organisatie optimaliseren op het gebied van werkend leren? Dan is in sommige gevallen een compleet nieuw leerplein de beste optie. De consultants van Noordhoff zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen voor de meest efficiënte en leuke manier van leren. Onze consultants kunnen een analyse uitvoeren onder eindgebruikers, beheerders, management en opleiders, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden. Met dit plan kunnen jij en je medewerkers toewerken naar een nieuwe leeromgeving. Hierdoor wordt werkend leren leuker, korter en doelgerichter.

Analyse leerlandschap

Doordat processen in de zorg zich in een rap tempo ontwikkelen, is de kans groot dat jouw organisatie en medewerkers op den duur tegen problemen aan zullen lopen. De kwaliteit van zorg gaat achteruit en processen lopen niet soepel. Onze consultants kunnen de leeromgeving in jouw organisatie analyseren. Wat zijn de problemen rondom beheer, onderhoud en doorontwikkeling?

Quickscan uitgevoerd door Noordhoff.

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300
zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het
verschil maken! Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw
zorgprofessionals.

Nieuwsgierig naar het platform?

Vraag een demo aan en ontdek Studytube!