Studytube platform

Met het Studytube platform ontwikkel je een uniek leeraanbod met de auteurstool. In de online bibliotheek hebben jouw medewerkers keuze uit meer dan 250 online trainingen en 1.000 microlearnings. De Digitale Opleidingsintermediair maakt extern leeraanbod mogelijk voor iedere leerbehoefte en is zelfwerkend en regelt het volledige inkoopproces. Je huidige infrastructuur koppel je  gemakkelijk aan het leerplatform.

Een all-in-one leerplatform

Is jouw organisatie op zoek naar een nieuw leerplatform of wil je onderzoeken of dit nodig is? Onze consultants kunnen op basis van een uitgebreide analyse kijken welk LMS de beste optie is voor jouw zorgorganisatie. Hierbij kijken we natuurlijk naar wat je nu en in de toekomst wilt bereiken.

LMS Checklist aanvragen

Aan de hand van 30 vragen sturen we je jouw persoonlijke LMS Checklist toe, afgestemd op de behoeften binnen jouw organisatie.

Praktijktoetsing

Bevoegd en bekwaam.  Zorgprofessionals moeten het allebei zijn. Hoe gaat de praktijktoetsing nu in jouw organisatie? De consultants van Noordhoff kunnen jou helpen om dit te onderzoeken. Op basis van de bevindingen uit het onderzoek en de visie van jouw organisatie kunnen onze consultants advies op maat geven voor de herinrichting van de praktijktoetsing binnen jouw organisatie. Door de praktijktoetsing binnen jouw organisatie te verbeteren, zullen jouwprofessionals de mogelijkheid krijgen om te groeien. Kortom, zij kunnen efficiënter, slimmer en veiliger werken.

Professional die door de verbeterde praktijktoetsing mogelijkheid krijgt om te groeien.
Consultant die een analyse uitvoert, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden.

Een nieuw leerplein

Wil jij jouw organisatie optimaliseren op het gebied van werkend leren? Dan is in sommige gevallen een compleet nieuw leerplein de beste optie. De consultants van Noordhoff zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen voor de meest efficiënte en leuke manier van leren. Onze consultants kunnen een analyse uitvoeren onder eindgebruikers, beheerders, management en opleiders, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden. Met dit plan kunnen jij en je medewerkers toewerken naar een nieuwe leeromgeving. Hierdoor wordt werkend leren leuker, korter en doelgerichter.

LMS Checklist

In samenwerking met Studytube hebben we een lijst opgesteld van 30 vragen. Op basis van jouw antwoorden ontvang je een gepersonaliseerde LMS Checklist die is afgestemd op jouw unieke uitdagingen. Dankzij deze op maat gemaakte checklist weet je precies waar je op moet letten bij de zoektocht naar een leerplatform. Zo weet je zeker dat de gekozen oplossing aansluit op de leerwensen.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.