Werkend leren is effectief

Leren levert enorm veel op voor professionals. Zij hebben namelijk te maken met een complexer wordende werkomgeving, snelle veranderingen binnen de organisatie en kwaliteitseisen die worden aangescherpt. Hoe houd je tijdens die snelle ontwikkelingen hun kennis en vaardigheden op peil? Met alleen een ‘ouderwetse’ aanpak van leren kom je er niet meer. Tegenwoordig verschuift het leren steeds meer naar de werkplek. Maar hoe leid je dit in goede banen? En hoe verbind je verschillende leervormen zo dat ze elkaar versterken?

Innovatieve leerpartner

Als innovatieve leerpartner verbindt Noordhoff de kennis met de professional. Zo haalt de professional het beste uit zichzelf én werk je als organisatie slimmer, veiliger en efficiënter. Noordhoff heeft de kennis in huis. Onze consultants helpen je dan ook graag verder.

Werkend leren bed

QuickScan werkend leren

Hoe leergierig is jouw organisatie? Met de QuickScan Werkend Leren krijg je snel inzicht in hoe het werkend leren er bij jullie voor staat. Speciaal voor iedereen die zich binnen zijn organisatie bezighoudt met werken en leren op management- of adviesniveau. Noordhoff wil organisaties namelijk een helder beeld geven van waar ze staan, en verder helpen zich te ontwikkelen. Niet alleen per organisatie, maar ook door de status van werkend leren in Nederland te delen. Op die manier blijven we samen de beste zorg aanbieden.

Werkend leren

Vul de QuickScan in

Vul de QuickScan in en ontdek hoe je werkend leren binnen de organisatie naar een volgend niveau tilt. Je ziet direct hoe je scoort én ontvangt een uitgebreid benchmarkrapport. Wees een voorbeeld voor het leerlandschap met de nieuwste kennis en vaardigheden!

Stel een vraag aan onze consultants

Klaar om het beste uit jezelf en je organisatie te halen? Onze ervaren consultants helpen je graag verder. Neem contact met ze op.

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300
zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het
verschil maken! Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw
zorgprofessionals.

Nieuwsgierig naar het platform?

Vraag een demo aan en ontdek Studytube!