Een centrale leeromgeving voor jouw organisatie

Met de leeroplossing van Noordhoff en Studytube kun je zowel de 10% formeel leren als de 90% informeel leren embedden in jouw organisatie. Het leerplatform dekt de belangrijke basis voor de organisatie (het LMS) én biedt de juiste links en inspiratie voor medewerkers (het LXP). Zorgprofessionals hebben via Studytube een directe link hebben naar Zenya en AskMe. Om dit kostenefficiënt te kunnen doen worden verschillende leervormen vaak gecombineerd.

E-learning

De effectiviteit van medewerkers verbeteren, werkgeverskwaliteit versterken en netto-opbrengsten verhogen. Dat is de kracht van online trainingsprogramma’s. Medewerkers kunnen leren waar en wanneer ze maar willen. Dit zorgt naast flexibiliteit voor laagdrempelig leren. HR en management kunnen eenvoudig de voortgang van medewerkers bijhouden.

E-learning
Werkend leren

Werkend Leren

In een snel veranderende werkomgeving is werkend leren bewezen effectief gebleken. Het is de kunst om kennis en kwaliteit op niveau te houden, terwijl complexe veranderingen plaatsvinden. Efficiënt leren, dus op een manier dat leervormen elkaar versterken, is dé oplossing voor medewerkers. Efficiënt leren, hè? Hoe doe je dat eigenlijk?

Blended learning

In de snel ontwikkelende praktijk is blended learning dé uitkomst voor organisatie en medewerker. Blended learning is een leermethode voor snelle en kwalitatieve ontwikkeling en biedt vele voordelen van onschatbare waarde. Door de leeroplossing van Noordhoff en Studytube kunnen medewerkers hun leervoorkeuren eenvoudig aanpassen. Hierdoor bespaar je tijd en creëer je een leeromgeving op maat. Dit maakt leren niet alleen leuk, maar ook nog eens eenvoudig.  

Blended learning
Klassikaal leren

Klassikaal leren

Hoewel er nu tal van online leervormen zijn, blijft ook klassikaal leren razend populair. Het is namelijk niet alleen prettig om samen nieuwe inzichten op te doen, het is ook nog eens mega efficiënt. Bang voor stapels papierwerk? Met ons leersysteem is dat niet langer nodig. Alle getoetste resultaten worden automatisch opgeslagen in het learning management systeem (LMS).

Social learning

Leren van én met elkaar. Social learning is een effectieve leervorm die – zonder dat jij dit altijd door hebt – plaatsvindt op de werkvloer. Om het maximale uit de ontwikkeling van medewerkers te halen kun je social learning combineren met blended learning. Benieuwd hoe deze gecombineerde leervorm eruit ziet? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie.

Social learning

Persoonlijk adviesgesprek

Ben jij benieuwd naar efficiënte leervormen of de implementatie van een vooruitstrevend LMS in jouw organisatie? Neem dan contact op met Noordhoff Professional voor een Persoonlijk Adviesgesprek.

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300
zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het
verschil maken! Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw
zorgprofessionals.

Nieuwsgierig naar het platform?

Vraag een demo aan en ontdek Studytube!