Bekijk een greep uit onze klanten

Wij willen met leren in de zorg het verschil maken. Dat doen we vanuit de zorg, met experts op de werkvloer, in het veld. En vanuit Noordhoff, met ruim 180 jaar kennis van leren en de zorg. Én vanuit Studytube, met kennis van leertechnologie. Samen creëren we een doorbraak in leren in de zorg, zodat compliance en eigen regie echt gecombineerd kunnen worden. Bekijk de klantcases van Ikazia Ziekenhuis, Quarijn, Amaris, REIN of bekijk alle klantverhalen.

Logo Zomerkind
Logo Zorgelozezorg
Logo Uw Zorg Haaglanden
Logo Quarijn
Logo Stichting KIO daar word je vrolijk van
Logo Herbergier Bijzonder Gewoon
Logo Halte Zomervilla
Logo Alrijne Ziekenhuis
Logo Atlant Wonen Zorg Welzijn
Logo Groene Hart Ziekenhuis Open voor iedereen
Logo HMC
Logo Pieter van Foreest
Logo Sevagram welzijn.nl
Logo Jeroen Bosch Ziekenhuis
Logo ZGT Topzorg voor uw levenskwaliteit
Logo Treant Zorggroep
parabool logo

Ikazia Ziekenhuis over de keuze van het LMS

Joris Boerboom, beleidsmedewerker van Ikazia Ziekenhuis vertelt over de keuze voor Noordhoff en het Studytube lms. Ze waren op zoek naar een systeem dat eenvoudig is in gebruik, waardoor de regie neergelegd kan worden bij de afdelingen zelf. De leerhuis afdeling is gespecialiseerd in het didactisch neerzetten van e-learnings en de afdelingen kennen de inhoud, zo werken de afdelingen nauw samen. Joris vertelt het in deze video.

GGZ Delfland

Dianne Hoogendam, adviseur leren en ontwikkelen bij GGZ Delfland is heel blij dat ze over gaat stappen naar het Studytube leerplatform. Ze hadden eerst een saaie catalogus waar je alleen maar namen zag en nu wordt het leuk om te bekijken wat je gaat leren in een fijne overzichtelijke omgeving. Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld suïcidepreventie en BHV, deze willen ze goed neerzetten. Dianne vertelt er over in de video.

LMS/LXP motiveert bij QuaRijn door social learning

In het Kwaliteitsplan van QuaRijn voor 2022 staan de strategische speerpunten beschreven, waaronder het vasthouden van collega’s en hen verder laten groeien en bloeien in de voor hen best passende richting. QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg. Vraag de klantcase van QuaRijn aan

Studytube maakt leren leuker voor de leden van REIN. Leren en ontwikkelen binnen verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg leuker te maken, dat is waar we als Noordhoff Professional samen met Stichting REIN op inzetten. Práchtig dus dat we hebben uitgebreid met het leerportaal van Studytube aan het leer- en kennisplatform. Lees meer over de samenwerking met REIN.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.