Voor zorgorganisaties is het belangrijk dat hun werknemers digitaal vaardig zijn en dat zij zich digitaal blijven ontwikkelen. Download de whitepaper over digitale vaardigheden in de zorg.

Whitepaper ‘Digitale vaardigheden in de zorg’

Voor zorgorganisaties is het belangrijk dat hun werknemers digitaal vaardig zijn en dat zij zich digitaal blijven ontwikkelen.

In het dagelijks werk nemen de digitale toepassingen toe. Werkprocessen worden geoptimaliseerd, communicatie wordt gedigitaliseerd en cliënten worden met technologie ondersteund. Voor het succes en de kwaliteit van zorg is het belangrijk dat zorgverleners digitaal vaardig zijn.

Daarnaast verandert het leren en ontwikkelen in organisaties. Digitale ondersteuning op de werkplek (performance support en zorg apps) wordt steeds belangrijker en bij- en nascholing wordt vaak digitaal of blended georganiseerd.

Hoe breng je de vaardigheden van medewerkers in kaart en hoe kun je deze verbeteren?

Na het lezen van deze whitepaper weet je:

  • wat digitale vaardigheden zijn
  • hoe je de digitale vaardigheden van zorgverleners kunt stimuleren
  • op welke valkuilen je moet letten

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.