Presteren op topniveau

Onze consultants zorgen er graag voor dat jouw organisatie en zorgprofessionals kunnen presteren op topniveau. Daarom helpen zij bij vraagstukken over leren en ontwikkelen en geven ze strategisch advies en advies over opleidingsvraagstukken en de inrichting van de leeromgeving binnen jouw organisatie. Kortom, onze consultants helpen jou op het gebied van het leerportaal bij het bedenken van de juiste strategie, het ontdekken van je visie en het ontwikkelen van beleid dat daarbij past.

Medewerkers in gesprek over implementatie van het nieuwe LMS

Op zoek naar een nieuw LMS

Is jouw organisatie op zoek naar een nieuw online leerplatform of wil je onderzoeken of dit nodig is? Dan zijn de consultants van Noordhoff er voor jou. Onze consultants zullen op basis van een uitgebreide analyse kijken welk LMS systeem de beste optie is voor jouw zorgorganisatie. Hierbij horen we natuurlijk graag van jou wat je nu en in de toekomst wilt bereiken. Als er een analyse is gedaan en we van jou hebben gehoord wat je wensen zijn, zullen de consultants van Noordhoff kijken naar hoe een nieuw leerplatform geïmplementeerd kan worden in jouw organisatie.

Wil jij weten welk nieuw LMS geschikt is voor jouw organisatie? Vraag dan advies aan de consultants van Noordhoff. Zij helpen jou bij het vinden van een geschikt leerplatform.

Praktijktoetsing

Bevoegd en bekwaam. Zorgprofessionals moeten het allebei zijn. Hoe gaat de praktijktoetsing nu in jouw organisatie? De consultants van Noordhoff kunnen jou helpen om dit te onderzoeken. Op basis van de bevindingen uit het onderzoek en de visie van jouw organisatie kunnen onze consultants advies op maat geven voor de herinrichting van de praktijktoetsing binnen jouw organisatie. Door de praktijktoetsing binnen jouw organisatie te verbeteren, zullen jouw professionals de mogelijkheid krijgen om te groeien.

Professional die door de verbeterde praktijktoetsing mogelijkheid krijgt om te groeien.
Consultant die een analyse uitvoert, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden.

Een nieuw leerplein

Je merkt dat jouw organisatie en zorgprofessionals toe zijn aan iets nieuws. Een impuls op het gebied van leren en ontwikkelen. Met als doel efficiënter, leuker en doelgerichter leren, ontwikkelen… en dus werken. Om verbetering en optimalisatie te realiseren, kan een andere inrichting van de leeromgeving in jouw organisatie de juiste keuze zijn. Onze consultants kunnen een analyse uitvoeren onder eindgebruikers, beheerders, management en opleiders, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden. Met dit plan kunnen wij samen met jou toewerken naar een passende en nieuwe leeromgeving voor jouw organisatie.

Analyse leerlandschap

Doordat processen in de zorg zich in een rap tempo ontwikkelen, is de kans groot dat jouw organisatie en medewerkers op den duur tegen problemen aan zullen lopen. Wij begrijpen dat jullie dit willen voorkomen. Onze consultants kunnen de leeromgeving in jouw organisatie analyseren, zodat (zorg)processen veilig en soepel blijven verlopen. Wij doen onderzoek binnen jouw organisatie rondom beheer, onderhoud en doorontwikkeling. Aan de hand van deze analyse kunnen wij jou een passend advies geven. En met onze QuickScan kun jij het leerlandschap van jouw organisatie ook alvast zelf in kaart brengen.

Quickscan uitgevoerd door Noordhoff.

Vraag een demo aan en ontdek ons LMS

Door de unieke samenwerking tussen meer dan 300 zorgorganisaties, Noordhoff en Studytube, kunnen we echt het verschil maken. Voor de zorg, voor jouw organisatie én voor jouw zorgprofessionals.