Leren en ontwikkelen met onze consultants

Leren en ontwikkelen gaat tegenwoordig op hoog tempo. Door innovaties, technologie en demografische druk, is er geen tijd om achterover te leunen. Noordhoff zorgt ervoor dat organisaties en professionals beschikken over een online leerplatform, zodat zij handiger, veiliger en doeltreffender kunnen werken. Hierdoor zijn jouw organisatie en medewerkers altijd up-to-date. De consultants van Noordhoff helpen je graag om dat te realiseren.

Maak kennis met onze consultants!

Dit kunnen onze consultants voor jou betekenen

Consultant helpt bij vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkeling

Ontwikkelen van een (nieuw) leerplatform

De consultants van Noordhoff helpen jou bij alle vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen. Zij staan voor jou klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een visie op leren en het implementeren van een nieuwe leeromgeving. Iedere organisatie is uniek en verdient daarom een leerplan op maat. Onze consultants geven je handvatten en ondersteuning, zodat een nieuwe leeromgeving probleemloos in jouw organisatie wordt geïmplementeerd.

Implementeren van een (nieuw) leerplatform

Onze consultants hebben oog voor het proces en gaan strategisch en praktijkgericht te werk. Daarnaast bieden ze een frisse blik en hebben ze kennis van techniek én didactiek. Je kunt bij hen terecht met allerlei vraagstukken, van beleidsmatige of content georiënteerde vraagstukken tot implementaties. Wij vinden dat leren naast nuttig ook leuk moet zijn. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve vormen van leren.

Ben jij op zoek naar een totaaloplossing en klaar om een spiksplinternieuw online leerplatform te implementeren? Dan zijn wij er voor jou!

Klik hier voor meer informatie over advies en begeleiding en doe de gratis QuickScan om te kijken hoe jouw organisatie scoort op het gebied van leren en ontwikkelen.

Zorgprofessional in samenwerking een LMS systeem aan het implementeren.

Je kunt bij Consultancy terecht

Ben jij op zoek naar een totaaloplossing en om een spiksplinternieuwe leeromgeving te ontwikkelen voor je organisatie en medewerkers? Dan zijn wij er voor jou. Neem contact op.